News

Telenet Oostende pakt de Beker van Vlaanderen U21 Jongens

BC Telenet Oostende wint de Beker van Vlaanderen bij de U21 Jongens van Cuva Houthalen-Helchteren na een spannende wedstrijd. Einduitslag: 75-79.

KBGO Duva Fruit wint de Beker van Vlaanderen bij de Senioren

De Beker van Vlaanderen bij de Senioren gaat dit jaar naar KBGO Duva Fruit.

De basketschool wint Xmas toernooi in Kortrijk

De basketschool nam vorige week deel aan het prestigieuze Xmas toernooi in Kortrijk met als doel zich te meten met andere

Schitterend resultaat

Zaterdag behaalde het new look Gistel Oostende van coach Rotsaert in zijn eerste thuismatch van het seizoen zijn eerste zege van de competitie. Gent Hawks, traditioneel een stevige tegenstander, werd met 88-73-verliescijfers huiswaarts gestuurd.

Basketschool Oostende2020 hervat de trainingen.

Na het korte zomerreces heeft de basketschool de trainingen hervat. Na opnieuw een heel succesvol jaar voor de spelers van respectievelijk U18, U20 maar ook bij DUVA, zijn er toch wel enkele verschuivingen gebeurd. 

 

basketschool Oostende kaapt opnieuw alle trofeeën weg

basketschool Oostende kaapt opnieuw alle trofeeën weg

Deze zege is onvoorstelbaar

Deze zege is onvoorstelbaar.

U18 en U21 gaan even internationaal

De U18 en U21 van de basketschool namen vorige week deel aan buitenlandse toernooien. Terwijl de U21 zijn kansen verdedigde op het prestigieuze U23 toernooi van Tourcoing, trokken de spelers van de U18 naar het Italiaanse Lissone. In beide gevallen keken de spelers uit naar de uitdaging om zich te meten met buitenlandse topploegen.

Beker van Vlaanderen

Beker van Vlaanderen

123
Back to top