News

U20 European Championship Divsion B

De U20 van de nationale ploeg is momenteel actief op het U20 European Championship Divsion B in Sofia. In de selectie zitten Tim Lambrecht, Servaas Buysschaert en Thibault Vanderhaegen van onze basketschool en Duva A. Volg hieronder al hun resultaten:

Gistel-Oostende pakt de titel in Top Division One

Na de gewonnen westrijd bij Gembo Borgerhout kon Duva Gistel Oostende de titel pakken in eigen huis. Duva startte goed en bouwde onmiddellijk een kleine voorsprong op.

Oostende zet Aalstar gemakkelijk opzij in finale U21

Oostende was favoriet in de finale van de beker Van Vlaanderen, maar Aalstar mocht zeker niet onderschat worden. Uiteindelijk won BCO vlot van Aalst met 60-96.

U18 geraakt niet voorbij Antwerpen.

BC Oostende geraakt niet voorbij aartsrivaal Antwerp Giants in de beker van Vlaanderen.

Telenet Oostende pakt de Beker van Vlaanderen U21 Jongens

BC Telenet Oostende wint de Beker van Vlaanderen bij de U21 Jongens van Cuva Houthalen-Helchteren na een spannende wedstrijd. Einduitslag: 75-79.

KBGO Duva Fruit wint de Beker van Vlaanderen bij de Senioren

De Beker van Vlaanderen bij de Senioren gaat dit jaar naar KBGO Duva Fruit.

De basketschool wint Xmas toernooi in Kortrijk

De basketschool nam vorige week deel aan het prestigieuze Xmas toernooi in Kortrijk met als doel zich te meten met andere

Schitterend resultaat

Zaterdag behaalde het new look Gistel Oostende van coach Rotsaert in zijn eerste thuismatch van het seizoen zijn eerste zege van de competitie. Gent Hawks, traditioneel een stevige tegenstander, werd met 88-73-verliescijfers huiswaarts gestuurd.

Basketschool Oostende2020 hervat de trainingen.

Na het korte zomerreces heeft de basketschool de trainingen hervat. Na opnieuw een heel succesvol jaar voor de spelers van respectievelijk U18, U20 maar ook bij DUVA, zijn er toch wel enkele verschuivingen gebeurd. 

 

Back to top