Lotto Home

Voor spelers voor wie het niet mogelijk is om thuis te blijven wonen, beschikt onze Basketschool over een schitterend spelershotel. Hier verblijven de spelers onder supervisie van een gastgezin en beschikken zij elk over hun eigen kamer met alle nodige comfort.

De Lotto Players Home beschikt over 10 spelerskamers, een gemeenschappelijke keuken en eetruimte, een ontspanningsruimte en een gemeenschappelijk sanitair blok. Elke kamer beschikt over een aangepast bed, garderobekast, wastafel, bureau en fauteuil. In elke kamer is er eveneens internetverbinding beschikbaar.

Er wordt voorzien in een gemeenschappelijk ontbijt en warm avondmaal (middagmaal wordt buitenshuis of op school genuttigd). De Lotto Players Home bevindt zich vlak naast de Versluys|Dôme wat de verplaatsingstijd tussen woon- en trainingsruimte tot en minimum herleidt waardoor de tijdsbesteding geoptimaliseerd wordt in functie van het aantal trainingssessie’s, studeren en dagelijkse ontspanning met de ploegmakkers.

Hier verblijven de spelers onder supervisie van een gastgezin, beschikken zij over een eigen kamer met alle nodige comfort. Basketschool Oostende
Back to top